;
Rajiv Jayaraman
speaker
Rajiv Jayaraman

Kurucu & CEO | KNOLSKAPE

Rajiv Jayaraman, KNOLSKAPE'in Kurucusu ve CEO'sudur. Kuruluşun stratejisine öncülük etmekte ve Yönetim Kurulu’nda görev yapmaktadır. Son birkaç yılda Rajiv, KNOLSKAPE'te, entegre bir öğrenme ve değerlendirme platformuyla kurumların çalışan gelişimini hızlandırmasına yardımcı olan küresel bir ekip kurmuştur. Liderliği altında KNOLSKAPE, 25 ülkede 370'den fazla lider kuruluş için dayanıklı iş sonuçları sağlamış ve çok sayıda endüstri ödülü kazanmıştır.

Bir TEDx konuşmacısı olan Rajiv; öğrenme, tasarım ve teknoloji psikolojisine büyük ilgi duymaktadır. Aynı zamanda kuruluşların ve liderlerin dijital hızda dönüşmesine yardımcı bir kılavuz olan 'Clearing the Digital BLURTM'un yazarıdır. Dijital dönüşüm konusundaki derin uzmanlığı ve bunun endüstriler arasında yetenek geliştirme üzerindeki etkisi, çeşitli uluslararası konferanslardaki konuşmalarının temelini oluşturmuştur. Ayrıca birçok kıdemli lideri dijital inovasyon, değişim ve risk konusunda eğitmiş ve koçluk yapmıştır.

Rajiv, Economic Times, Mint, Business Standard, CNBC Young Turks, ET Now, Digital Learning dergisi, Entrepreneur dergisi ve Yourstory.in'de geniş yer almıştır. KNOLSKAPE'den önce Oracle ABD’de sunucu teknolojileri bölümünde çalışmış ve çok sayıda ürün geliştirme çalışmasına liderlik etmiştir.