;
Kongre Hakkında
KONGRE HAKKINDA

PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği olarak değerli bir hedefle yola çıkan vizyoner bir grup profesyonel tarafından kurulmuş bir derneğiz. Bugünse adının başına Türkiye unvanını alan ender derneklerden biriyiz ve tam 50 yıldır ülkemizde işi ve insanı temsil ediyor, 4 bine yakın üyemiz ile 2,5 milyon çalışana ulaşıyoruz.

“Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etme” vizyonuyla Türkiye’de çalışma hayatına katkı sunmak, koşulları herkes için daha iyi bir noktaya taşımak hedefiyle faaliyet gösteriyoruz. İnsan yönetimi ile ilgili olan tüm profesyonelleri, girişimcileri ve akademisyenleri ortak bir çatı altında toplayarak, insan yönetiminin geliştirilmesi, Türkiye’deki çalışma koşullarının iyileştirilmesi için değer üreten çalışmalar yapıyoruz.

Her yıl düzenlediğimiz kongrelerle sadece iş dünyasının nabzını tutmakla kalmıyor, global arenadaki en yeni gelişmeleri de katılımcılarımıza aktarıyoruz. Avrupa’nın alanında en büyük organizasyonu olan PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi’nde insan yönetimi profesyonelleri, uzman konuşmacılar ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getiriyoruz. Her yıl etki alanımızı genişletiyor; gündemi yakalamakla kalmıyor, gündem yaratıyoruz! Çünkü, hızla değişen ve dönüşen dünyada gündem yaratacak bir organizasyona imza atabilmek hep “daha fazlası”nı gerektiriyor.

Kimler Katılıyor?
İK profesyonelleri, iş dünyasının duayenleri, öğrenciler, öğretenler, yöneticiler, geleceğin liderleri, özetle “ODAĞIM İNSAN” diyen tüm çalışanlar…

Kamu ve özel sektörden;
• Yönetim Kurulu Üyeleri,
• Üst Düzey İnsan Kaynakları Yöneticileri, Direktörleri, Müdürleri
• İnsan Kaynakları Uzmanları
• Tüm İş Alanlarından Yöneticiler
• İnsan Kaynakları Uygulamalarındaki İş Ortakları
• Üst Düzey Eğitim Yöneticileri, Direktörleri ve Eğitim Müdürleri
• Akademisyenler
• KOBİ Sahip ve Yöneticileri
• Danışmanlar
• Ve tabii ki geleceğimiz öğrenciler!

Nasıl Hazırlanıyoruz?
Kongreyi hep birlikte, coşkuyla, enerjiyle, heyacanla hazırlıyoruz!

PERYÖN’ü değerli ve etkili kılan 4.000 üyesi, Kongre Danışma Kurulu’nda bulunan birbirinden değerli İnsan Yönetimi Profesyonelleri ile beraber Avrupa’nın alanında en büyük kongresini hazırlıyoruz. Yeni insanlar, yeni fikirler, yaratıcı çözümler ve uygulamalar ile tanışıp, işe bakışımızı değiştiriyor, hatta iş yapış biçimimizi baştan kurguluyoruz. İlham verici konuşmacılar, şaşırtıcı tartışmalar, zihin açıcı paneller ile yaratıcılığımızı besliyoruz. Mevcut ilişkilerimizi tazelerken yeni ilişkiler kuruyor, verimli iş birliklerinin temellerini atıyoruz. Doğru firmalar, doğru çözümler, doğru isimler ile tanışıyor; son trendleri yakalıyoruz. Beraber çok eğleniyor, zenginleşiyor, paylaşıyor, büyüyoruz!