;
Kongre Tema
GELECEK İNSAN KONUŞURSA BAŞLAR

Dijitalleşme ve sürdürülebilirliğin dönüştürücü etkisini yaşadığımız bu çağda, insana ve insani olana yepyeni bir bakış açısına ihtiyacımız var.

Dijital teknolojiler ve geleceğimizi güvence altına alma odaklı yeni yaklaşımlar; yaşayışlarımızı, iş yapış biçimlerimizi iş-yaşam dengemizi bütünüyle dönüştürüyor.

Çalışmak için yaşamak tanımı, insanın bu dünyadaki var oluş amacını tanımlamakta yetersiz kalıyor.

Bu sebeple:
• Yeni bir geleceğin eşiğindeyken insanı tüm unvanlarından, görevlerinden, yaka renginden bağımsız düşünmemiz,
• Sözcükleri, sembolleri ve beden dilini kullanarak sistematik iletişim kurma becerisiyle tanımlanan değerlerine odaklanmamız gerekiyor.

İnanıyoruz ki çalışma hayatının geleceğini yöneten ve yönetilen değil, etkileşime giren ve karar alan bir yaklaşım belirleyecek. Farklı bireyler, yöntemler, kültürler ve düşüncelerle etkileşime girme becerisi çalışma yaşamının merkezinde yer alacak. Yepyeni bir gelecek, etkileşim etrafında şekillenen bir diyalogla başlayacak.

İşte bu nedenle PERYÖN olarak 50. Yılımızda çalışma yaşamında her seviyede diyalog seferberliği başlatıyoruz. İş dünyasının geleceğini konuşacağımız, odağa insanı aldığımız 29. İnsan Yönetimi Kongresi’nde de Gelecek #İnsanKonuşursa başlar diyoruz.

29. İnsan Yönetimi Kongresi 22 Aralık 2021’de Bloomberght.com iş birliği ile canlı yayında genel katılıma açık olarak gerçekleşecek.

Kongre programı ve detaylarına ilişkin güncellemelerden haberdar olmak üzere kongre@peryon.org.tr adresine bir e-posta iletebilirsiniz.

Birlikte konuşalım, geleceği başlatalım,

Buket Çelebiöven
PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı