;
Jenn Lim
speaker
Jenn Lim

CEO | Delivering Happiness & Çok Satan Yazar

Jenn Lim Beyond Happiness’ın kurucusu ve Beyond Happiness kitabının yazarıdır. Zappos’un son CEO’su Tony Hsieh ile birlikte daha karlı ve sürdürülebilir bir iş yaklaşımı için daha mutlu şirket kültürleri yaratmak üzere kurdukları Delivering Happiness’in de CEO’sudur.

Delivering Happiness bir kitap olarak başlayıp dünya çapında yüzlerce şirketi/kuruluşu etkileyen ve ilham veren bir iş danışmanlığı ve küresel harekete dönüştü.

Jenn’in en son çıkan ve çok satan kitabı Beyond Happiness: How Authentic Leaders Prioritize Purpose and People for Growth and Impact'te Jenn, kültür ve strateji alanındaki onlarca yıllık deneyiminden yararlanarak bunu daha sürdürülebilir organizasyonlar ve modern çalışma alanları için pratik bir "nasıl yapılır" çerçevesine dönüştürüyor. Unvanımız veya rolümüz ne olursa olsun, her gün yaptığımız işlerle nasıl daha anlamlı hayatlar yaşayacağımıza dair hepimize rehberlik ediyor.

2017'de Jenn, Global Happiness Council of Work and Wellbeing’e seçildi ve 2020'de Delivering Happiness, Inc. 5000 listesine yerleşerek ABD'deki en hızlı büyüyen özel şirketlerden biri oldu.

Jenn, Zappos.com'da dünyanın ilk Kültür Kitapları serisinin oluşturulmasını sağladı ve Fox Business, Inc. Forbes, Fortune, Entrepreneur, The World Happiness Report, The Guardian, Fast Company, Thrive Global, MSN, CNBC Make It'de yer aldı.

Jenn, dünyada çeşitli etkinliklerde ve podcastlerde konuşmalar yapıyor. (PayPal, Zoom, Facebook, Franklin Templeton, Lockheed Martin, Indeed, McDonald's, World Government Summit, SHRM, Bloomberg Radio, The Atlantic gibi)

Newsweek, The (Jim) Kwik Brain, Guy Kawasaki's Remarkable People, The Goal Digger, Hacking Your Leadership, Happen to Your Career ve The Dave Ramsey Show, Starbucks, Sallie Mae gibi pek çok kuruluşla da dünyada olumlu bir değişim yaratmak için birlikte çalışıyor.