;
Even Bolstad
speaker
Even Bolstad

Yönetim Kurulu Başkanı | EAPM

Even Bolstad EAPM'nin Başkanı, HR Norge'un Genel Müdürü ve WFPMA'nın Yönetim Kurulu Üyesi’dir. HR Norge'u büyüterek yönetmiş ve organizasyonu bugün Avrupa'da türünün en güçlülerinden biri haline getirmiştir. Even; uluslararası bir konuşmacı, Norveç medyasında yorumlarıyla sıklıkla yer alan bir fikir lideri ve çeşitli üniversitelerde/işletme okullarında misafir öğretim görevlisidir.

Even’ın gündemi, iş dünyasının, toplumun ve bireysel çalışanın ortak iyiliği için iyi ve üretken bir çalışma hayatı geliştirmek için daha fazla sorumluluk almak üzere İK ve İK organizasyonlarını geliştirmektir. Başarılı olmak için İK, insanlar ve organizasyon için gündemi bugünden daha bütünsel ve hedefli bir şekilde yönlendirecek şekilde geliştirilmelidir.

Even Bolstad, EAPM'nin değerler geliştirmek, yetkinlikler oluşturmak ve araçları ve iyi uygulamaları ulusal sınırlar arasında paylaşmak için önemli bir arena olduğuna inanmaktadır. Bu şekilde EAPM, Avrupa çapında İK mesleği için bir ses olmanın yanı sıra, ulusal kuruluşları da gelişimleri için desteklemelidir.